banner 2017

A LITTLE LOVELY COMPANY: LIGHTBOX A4

A LITTLE LOVELY COMPANY: LIGHTBOX A4
A LITTLE LOVELY COMPANY: LIGHTBOX A4
€ 39.00 nu € 20.00
OutOfStock
Uitverkocht
Deze musthave A4 lightbox met zwarte rand is van het merk A Little Lovely Company. De lightbox bevat drie rijen voor al je quotes, boodschappen of teksten. Deze handzame lightbox is erg leuk als lamp maar ook praktisch om te gebruiken. Door de letters op de rij te schuiven maak je steeds nieuwe teksten. Mix en Match de 85 bijgeleverde letters en symbolen zo vaak als je wilt. De decoratieve lightbox is zowel op te hangen als neer te zetten en te gebruiken bij verschillende gelegenheden, thuis of op je werkplek. De lightboxen zijn leuk om te combineren met de, los te verkrijgen, letters en symbolen.

De Led lightbox werkt op batterijen (6x 1,5V AA) of op elektriciteit met een standaard adapter (9V DC500Ma). De lightbox wordt exclusief beide geleverd.

Het Nederlandse merk A Little Lovely Company is in 2013 opgericht door 2 enthousiaste designers, met als doel: het transformeren van alledaagse huis- en feestdecoratie in unieke en persoonlijke sfeerbrengers die ‘loveliness’ uitstralen. Mooi design, kleine details en passende kleuren zijn kenmerkend voor de collectie van A Little Lovely Company. Kortom, Making Life Lovely!

- Afmeting (lxbxh): 31x22,5x6 cm

Credits: A Little Lovely Company

Terug naar overzicht